• Ce este Pinterest?

Pinterest este a rețeaua socială bazată pe partajarea imaginilor. În mod concret, Pinterest este un fel de plută virtuală pe care ne dăm ("pin", engleză) preferințele, dorințele și inspirațiile momentului să le împărtășim pe "tabelele" noastre (tabele) organizate pe categorii. Fotografii, ilustrații, videoclipuri: toate formatele sunt acceptate de Pinterest.

Creat în 2010 în Statele Unite, Pinterest contează astăzi peste 12 milioane de utilizatori de Internet din întreaga lume. Și o revigorare bruscă a interesului de câteva săptămâni, deci: dacă nu ești un pustnic de troglodit, nu ai putea scăpa de valul de discuții despre Pinterest care se răspândesc peste tot pe web!

  • Motivele succesului lui Pinterest

Unii oameni pun la îndoială utilitatea reală a Pinterest: desigur, aceasta permite să păstrăm sub cot fotografii care ne inspiră, fie ca parte a unui ceas profesionist sau utilizării personale.

Cu excepția că, "pinner", și să urmeze comisiile de la contactele noastre este ultra-consumatoare de timp ...

Una dintre punctele forte ale Pinterestului este ușurința în utilizare : este clar că împărtășirea dorințelor și preferințelor sale nu a fost niciodată atât de simplă. Bineînțeles, un bookmaker poate avea un link, o pagină sau poate salva o imagine pe hard disk. Cu toate acestea, fixarea lor cu un singur clic este drastic mai rapidă.

Un alt motiv pentru acest succes fenomenal, aranjarea și uimirea ergonomiei site-ului. În cazul în care Twitter prezintă o dublă constrângere scrisă în 140 de semne, Pinterest oferă o utilizare jucăușă și neîngrădită.

  • Pinterest, instrucțiuni de utilizare

Sunteți tentați de aventura Pinterest?

În primul rând, trebuie să vă înregistrați. Sau mai degrabă, cereți o invitație, fie direct de pe site (nu o recomandăm, timpul de așteptare este foarte lung), fie prin conectarea prin Facebook de pe pagina de pornire a Pinterest. De asemenea, puteți solicita unul dintre persoanele deja înregistrate să vă sponsorizeze.

După înregistrare, va trebui doar să vă creați placile pentru dvs. (site-ul oferă trei sau patru panouri în mod implicit).

Veți putea, de asemenea, să urmați plăcile prietenilor sau străinilor care vă inspiră, prin căutarea acestora pur și simplu de pe site.

  • Unele conturi și plăci de urmat

Asta de la Cosmopolitan.fr ... evident!

Dar, de asemenea, cea dedicată polonezii de unghii de către polishul Pshiit, cea a Departamentului de frumusețe pe tricouri și, mai presus de toate, cum să le faci !, sau chiar superb DYI de cireșe ... Găsiți plăcile noastre preferate!