Mic, mare, păros, rasă sau jgheab, Internetul iubește pisicile. Dar feriți-vă, o categorie de feline a ieșit de ceva vreme: cel mai mult dolofan. Și dovezi pentru a sprijini, cu cât sunt mai pline, cu atât sunt mai drăguțe!

bode cat 1

Bodalicious

Hashtag-ul folosit pe Tumblr pentru a posta imagini de la pisici este plin #Bode. Cuvântul este o contracție a cuvântului bodalicious care este ea însăși contracția corpului și delicioasă. S-ar putea traduce această expresie în sexy, buxom, și delicios.

Hashtag-ul care circulă pe Tumblr are scopul de a arăta că la pisici (ca și la oameni, apropo), cei care au morfologie "perfecte" nu sunt neapărat cele mai drăguțe. Plumperul are, de asemenea, drepturi asupra momentului lor de glorie pe internet.

bode 2

Pisicile pline sunt cele mai îndrăznețe

Imposibil să nu crăpească în fața acestor imagini de pisici. Indiferent dacă sunt puțin supraponderali, plini sau foarte mari, vrem să ne îngropăm fața în ei blană plină de falduri și să le facă îmbrățișări mari. Ele pot fi ușor imaginate încercând să lupte pentru a urca pe un fotoliu sau pentru a alerga cu burta care aproape atinge pământul în timp ce auzi un sunet de crochete.

bode 3

Internetul nu face dezlănțuirea corporală împotriva pisicilor și cu atât mai bine. Și poate că este timpul ca oamenii să se inspire puțin ...

bode 4