• Τι είναι το Pinterest;

Το Pinterest είναι α κοινωνικό δίκτυο που βασίζεται στην κοινή χρήση εικόνων. Συγκεκριμένα, Pinterest είναι ένα είδος εικονικής corkboard στην οποία pin ( «καρφίτσα» στα αγγλικά) φαβορί, τις επιθυμίες και τις εμπνεύσεις της στιγμής του να μοιραστεί «συμβούλια» μας (πίνακες) που διοργανώθηκε από τις κατηγορίες. Φωτογραφίες, εικονογραφήσεις, βίντεο: όλες οι μορφές γίνονται δεκτές από την Pinterest.

Δημιουργήθηκε το 2010 στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Pinterest μετράει σήμερα πάνω από 12 εκατομμύρια χρήστες του Διαδικτύου παγκοσμίως. Και ένα ξαφνικά ανανεωμένο ενδιαφέρον από μερικές εβδομάδες, οπότε: αν δεν είστε τρελός ερημίτης, δεν θα μπορούσατε να ξεφύγετε από το κύμα των συζητήσεων για το Pinterest που εξαπλώνονται σε όλο τον ιστό!

  • Οι λόγοι για την επιτυχία του Pinterest

Κάποιοι αμφισβητούν την πραγματική αξία της Pinterest: Φυσικά, αυτό θα κρατήσει στο σκοτάδι τις εικόνες που μας εμπνέουν, είτε μέσω ενός επαγγελματία ύπνου ή προσωπική χρήση.

Εκτός από αυτό, "pinner", και ακολουθήστε τα διοικητικά συμβούλια των επαφών μας είναι εξαιρετικά χρονοβόρα ...

Ένα από τα δυνατά σημεία του Pinterest είναι την ευκολία χρήσης του : είναι σαφές ότι η από κοινού χρήση των επιθυμιών και των αγαπημένων του δεν ήταν ποτέ τόσο απλή. Φυσικά, κάποιος μπορεί να στοιχηματίσει έναν σύνδεσμο, μια σελίδα ή να αποθηκεύσει μια εικόνα στο σκληρό δίσκο του. Ωστόσο, η αποκοπή τους σε ένα κλικ είναι δραστικά ταχύτερη.

Ένας άλλος λόγος για αυτή τη φαινομενική επιτυχία, την ορεκτική και εξαιρετικά στοχαστική εργονομία του χώρου. Πού Twitter θέτει ένα διπλό καταναγκασμό γραπτώς σε 140 χαρακτήρες, Pinterest προσφέρει ένα παιχνιδιάρικο και ανεμπόδιστη χρήση.

  • Pinterest, οδηγίες χρήσης

Είσαι στον πειρασμό από την περιπέτεια Pinterest;

Πρώτον, πρέπει να εγγραφείτε. Ή μάλλον, ζητήστε πρόσκληση, είτε απευθείας από την ιστοσελίδα (που δεν το συνιστούμε, οι χρόνοι αναμονής είναι πολύ μεγάλη) ή με σύνδεση μέσω του Facebook από την αρχική σελίδα του Pinterest. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από μία από τις ήδη καταχωρισμένες επαφές σας να σας χορηγήσουν χορηγία.

Μετά την εγγραφή, θα έχετε μόνο για να δημιουργήσουν έργα ζωγραφικής σας (πίνακες) για να σας (η περιοχή προσφέρει τρεις ή τέσσερις πίνακες από προεπιλογή).

Θα είστε επίσης σε θέση να ακολουθήστε τα διοικητικά συμβούλια φίλων ή ξένων που σας εμπνέουν, αναζητώντας τους απλώς από την τοποθεσία.

  • Ορισμένοι λογαριασμοί και πίνακες που θα ακολουθήσουν

Αυτό του Cosmopolitan.fr ... προφανώς!

Αλλά επίσης, ένα αφιερωμένο στον βερνίκι νυχιών Pshiit πολωνική, ότι από το Τμήμα Αισθητικής σε πλεξούδες και πάνω απ 'όλα, πώς να εκτελέσει !, Ή ακόμα και το εντυπωσιακό DYI της Morello ... Βρείτε το αγαπημένο μας σανίδες!