Μικρό, μεγάλο, τριχωτό, φυλή ή υδρορροή, το Internet αγαπάει τις γάτες. Αλλά προσέξτε, μια κατηγορία αιλουροειδών έχει ξεχωρίσει για κάποιο χρονικό διάστημα: το πιο παχουλός. Και τα αποδεικτικά στοιχεία που υποστηρίζουν, τόσο περισσότερο είναι παχουλά, τόσο περισσότερο είναι χαριτωμένα!

bode cat 1

Bodalicious

Η hashtag που χρησιμοποιείται στο Tumblr για να δημοσιεύσετε εικόνες από γάτες συνηθίζεται #Bode. Η λέξη είναι συστολή της λέξης bodalicious η οποία είναι η ίδια η συστολή του σώματος και νόστιμο. Θα μπορούσε κανείς να μεταφράσει αυτή την έκφραση σε σέξι, γοητευτική και νόστιμη.

Το hashtag που κυκλοφορεί στο Tumblr στοχεύει να δείξει ότι σε γάτες (όπως και στους ανθρώπους από το δρόμο), εκείνοι που έχουν μορφολογία "τέλεια" δεν είναι απαραιτήτως η χαριτωμένη. Το plumper έχει επίσης δικαιώματα στην στιγμή της δόξας τους στο διαδίκτυο.

bode cat 2

Οι γεμάτες γάτες είναι οι πιο διασκεδαστικές

Αδύνατο να μην σπάσει μπροστά από αυτές τις εικόνες των γατών. Είτε είναι λίγο υπέρβαρα, παχουλά ή πραγματικά μεγάλα, θέλουμε να θάψουμε το πρόσωπό μας στο δικό τους γούνα γεμάτη πτυχώσεις και να τα κάνει μεγάλες αγκαλιές. Μπορούν εύκολα να φανταστούν να προσπαθούν να πολεμήσουν για να ανέβουν σε μια πολυθρόνα ή να τρέξουν με την κοιλιά που αγγίζει σχεδόν το έδαφος ακούγοντας έναν ήχο κροκέτες.

σημείο 3

Το Διαδίκτυο δεν κάνει την απογοήτευση του σώματος κατά των γατών, και το καλύτερο. Και ίσως ήρθε η ώρα οι άνθρωποι να πάρουν μια μικρή έμπνευση ...

bode cat 4