Virgina iubitoare

Veți fi pe un nor mic. Veți atinge cerul al șaptelea ... Atât de mult vă spun că nu trebuie să uitați această vară. Fericirea, împărțirea, blândețea și complicitatea vor fi la întâlnire.

Pentru mulți dintre voi, va fi o perioadă cheie care vă va face să faceți "saltul mare". Va fi o chestiune de căsătorie, sosirea unui copil, o achiziție imobiliară. Oricum vei fi încântat!

În criza conjugală

Va fi un moment important care va determina restul relației tale. Influxurile puternice planetare vă vor aprinde cerul. Sub o astfel de protecție, va fi de datoria dumneavoastră să jucați și să vă dați relației oa doua șansă.

Dacă vă oferiți mijloacele necesare pentru a vă găsi, situația dvs. va deveni mai bună. În caz contrar, stelele vă vor conduce pe o altă cale sentimentală.

Unica Fecioară în această vară

Vara va fi întâlnită și găsită iubire. Dă-ți șansa să o găsești. Deci, orice se întâmplă în timpul sărbătorilor dvs., spuneți da la excursii și invitații.

Deveniți o actriță a vieții voastre și mai ales deschisă iubirii. Este o vară minunată care vă așteaptă, așa că vă așteptați să trăiți ceva care vă va revoluționa viața.

Semnul potrivit pentru Fecioara

Un scorpion sau un taur.

Pentru a evita:

Un tipar de cancer.

Afinități sexuale pentru Fecioară

Fii pasionat de un Capricorn.

Plictiseala te va castiga cu un Varsator.

Perioada favorabilă

august