Η αγάπη παρθένα

Θα είστε σε ένα μικρό σύννεφο. Θα αγγίξετε τον έβδομο ουρανό ... Τόσα πολλά για να σας πω ότι δεν πρέπει να ξεχάσετε αυτό το καλοκαίρι. Η ευτυχία, η ανταλλαγή, η ευγένεια και η συνενοχή θα βρίσκονται στο ραντεβού.

Για πολλούς από εσάς, θα είναι μια περίοδος κλειδί που θα σας δούμε να κάνετε το "μεγάλο άλμα". Θα είναι ένα θέμα του γάμου, της άφιξης ενός παιδιού, μιας απόκτησης ακινήτων. Τέλος πάντων, θα ενθουσιαστείτε!

Στη συζυγική κρίση

Θα είναι μια σημαντική στιγμή που θα καθορίσει την υπόλοιπη σχέση σας. Ισχυρές πλανητικές εισροές θα ανάψουν τον ουρανό σας. Κάτω από αυτή την προστασία, θα πρέπει να παίξετε και να δώσετε στη σχέση σας μια δεύτερη ευκαιρία.

Αν δώσετε στον εαυτό σας τα μέσα να βρεθείτε, η κατάστασή σας θα βελτιωθεί. Διαφορετικά, τα αστέρια θα σας οδηγήσουν σε ένα άλλο συναισθηματικό δρόμο.

Η Μονή Παρθένος αυτό το καλοκαίρι

Θα είναι καλοκαίρι για να συναντήσετε και να βρείτε αγάπη. Δώστε στον εαυτό σας κάθε ευκαιρία να το βρείτε. Έτσι, ό, τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, πείτε ναι στις εκδρομές και τις προσκλήσεις.

Γίνε ηθοποιός της ζωής σου και ειδικά ανοιχτή στην αγάπη. Είναι ένα φοβερό καλοκαίρι που περιμένει εσάς έτσι αναμένετε να ζήσετε κάτι που θα φέρει επανάσταση στη ζωή σας.

Το σωστό σημάδι για την Παναγία

Ένας Σκορπιός ή ένας Ταύρος.

Για να αποφύγετε:

Ένας ντόπιος του καρκίνου.

Σεξουαλικές συγγένειες για τη Παρθένο

Να είστε παθιασμένοι με έναν Αιγόκερω.

Η πλήξη θα σας κερδίσει με έναν Υδροχόο.

Ευνοϊκή περίοδος

Αύγουστος