21 Μαρτίου - 20 Απριλίου

Όπως η Lady Gaga, η Kristen Stewart ή η Keira Knightley, είστε γειωμένοι και ενθουσιώδεις. Έχετε το ομαδικό πνεύμα και την αίσθηση της οικογένειας. Η άγρια ​​γοητεία σας είναι καταστροφική, αλλά μαζί σας, αυτό είναι όλο, τώρα!

Οι ιδιότητες σας:

Fougue, πίστη, ειλικρίνεια, ανεξαρτησία.

Τα μικρά λάθη σας:

Πρόκληση, παρορμητικότητα, διγρίδισμα.

Το επόμενο έτος:

Μετά από ένα εξάμηνο τριγώνου, η τύχη επανεμφανίζεται τον Ιούνιο. Η καριέρα σας παίρνει μια νέα στροφή, και από το επόμενο φθινόπωρο, ο Δίας στον Τοξότη σας επιτρέπει να ελπίζετε για μια προώθηση. Πλευρικές συναντήσεις, και η καινοτομία. Θα έχετε ένα ειδυλλιακό όραμα για τη ζωή μαζί και αν είστε μόνοι, πολλές επαφές, μεταξύ Ιουλίου και Νοεμβρίου, θα σας χαρίσουν ένα χαμόγελο.

Τον Απρίλιο:

Η φιλία διαδραματίζει βασικό ρόλο, λειτουργείτε με εμπιστοσύνη. Η αγάπη θα είναι ρομαντική, αλλά στον πίσω καυστήρα, μέχρι τις 15 του επόμενου μήνα. Στη δουλειά, η Mercure συνιστά προσοχή, προσέξτε την απόσπαση της προσοχής!

Και αυτός;

Ο ήλιος εμπνέει μια καλή διάθεση και την επιθυμία για δείπνο μεταξύ φίλων. Από την καρδιά, πλησιάζει περισσότερο σε αυτόν που αγαπά. Στην εργασία, όλα πάνε ομαλά, χωρίς εμπόδια.

© Ωροσκόπιο από τον Michael Delmar