Δοκίμασα το τσι γκονγκ: ζεσταίνω
Έχω δοκιμάσει το qi γκονγκ: εγώ contort
Έχω δοκιμάσει τσι γκονγκ: Καθαρίζω το σώμα μου

Δοκίμασα το τσι γκονγκ: ζεσταίνω

Δάσος του Fontainebleau. Μετά από ένα καλό περίπατος, Ο Ke Wen, δάσκαλος του qi γκονγκ, έχει τη μικρή στάση των στρατευμάτων μας σε μια εκκαθάριση, το τέλειο μέρος για να επικοινωνήσουμε με τα στοιχεία.

Αρχίζουμε με μια προθέρμανση δέκα λεπτών; ρολά των ώμων, της λεκάνης, των αστραγάλων.

Ο γείτονάς μου, ήδη σε λειτουργία Zen, καταπλήξει ένα χασμουρητό. Με ζηλεύω, πρωτότυπο του άγχους που συγχέει τη βραδύτητα και την πλήξη ...

Αλλά ο Ke Wen με βεβαιώνει; "Μια αργή κίνηση δεν είναι μια απαλή κίνηση; Με τους έξι στάσεις που θα ακολουθήσουμε, θα εργαστούμε σε βάθος, από τα όργανα μέχρι τους μυς μέσω των αρθρώσεων. Έτσι, κάποιος τρέφει στο εσωτερικό, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα του ατόμου. "

Έχω δοκιμάσει το qi γκονγκ: εγώ contort

Το πρώτο στάση είναι μια βουδιστική απλότητα; Φέρνω την καθαρή ενέργεια με μια κίνηση των όπλων προς τα πάνω, εμπνευσμένη.

Καθώς αναπνέω έξω και κάτω τα χέρια μου, κατεβάζω τα προβλήματα.

Τότε γίνεται πολύπλοκο, αυτοκίνητο "Παρακολουθώ τα αστέρια όταν πάω για ύπνο; ", να γνωρίζω;: μπροστά σχισμή στα πόδια μου, πρέπει να κοιτάξω πάνω από τον ώμο μου.

Είναι δύσκολο να διατηρήσετε την ισορροπία σας ενώ διατηρείτε μια συστροφή της σπονδυλικής στήλης.

Αλλά η μαλακή φωνή του Ke Wen ενεργεί σαν νουβέ, και η βραδύτητα της κίνησης με οδηγεί σε μια άλλη διάσταση. Σαν η ενέργεια που έμεινε στην κοιλιά μου και η πλάτη μου κυκλοφορούσε και πάλι!

Έχω δοκιμάσει τσι γκονγκ: Καθαρίζω το σώμα μου

Ισολογισμός: μετά από έξι μήνες, για δύο ώρες την εβδομάδα, λέει ο Ke Wen, το σώμα καθαρίζεται, ενεργοποιείται εκ νέου, τονώνει.

Πιστεύω ότι: μετά την πρώτη συνεδρία μου, ciao τα κακά κύματα.

Τέλος, υπάρχει επίσης ένα qi gong απώλειας βάρους, πιο φυσικό.

Περπάτημα και τσιγκόνγκ, 30?€ την μισή ημέρα, tempsducorps.asso.fr. Και 15ου Εθνική Ημέρα Τσιγκόνγκ τον 7ο?Ιούνιος, federationqigong.com.