Η πρακτική του Krav Maga
Η εκμετάλλευση του Krav Maga
Οι αισθήσεις του Krav Maga
Η πρόοδος του Krav Maga
Τα αποτελέσματα του Krav Maga
Πού να κάνετε Krav Maga;

Η πρακτική του Krav Maga

Αφού επιτέθηκε στο δρόμο, έμαθα αυτοάμυνα. Αυτό ήταν ή έμεινε τραυματική. Μου είπε ένας φίλος krav maga, επίσημη μέθοδο στενού αγώνα του ισραηλινού στρατού. Είπα στον εαυτό μου: όχι για σας, πολύ βίαιη, αλλά πήγα να δω.

Στην πορεία, υπήρχαν μόνο πρώτες μυϊκές μύες, αλλά η απλότητα των κανόνων μου ικανοποίησε. Ο δάσκαλος ήταν μετρητά, ορίστηκε η καταχώρηση: " Δεν είμαστε εδώ για να δούμε όμορφο, είμαστε εδώ για να μάθουμε πώς να χρησιμοποιήσουμε όλες τις λειτουργίες του σώματός του που μόλις χρησιμοποιούμε στο 10%. "

Πλευρική φόρμα, ξεκίνησα από το μηδέν, οπότε οι πρώτες συνεδρίες ήταν σκληρές. Για δέκα λεπτά, hopping επί τόπου με αλληλουχίες των γλουτών φτέρνες, γόνατα στο στήθος, αντλίες, κοιλιακούς, κρίσιμες στιγμές και επεκτάσεις καρδιά ανεβαίνει ... Τότε, που αντιμετωπίζει τον εκπαιδευτή, επαναλαμβάνοντας μερικούς πυροβολισμούς - άμεση διατρήσεις γενικά να αποκτήσουν αυτοματισμούς.

Αυτό που προτιμώ είναι οι δύο ασκήσεις στις οποίες δουλεύουμε ακολουθίες γροθιά / κλωτσιά / παρέλαση. Είναι ελεύθερη, μπορούμε να φανταστούμε τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης μιας συγκεκριμένης άμυνας κατά της επιθετικότητας, επιδιώκοντας για παράδειγμα - πώς να ξεκαθαρίσουμε την αλίευση.

Η εκμετάλλευση του Krav Maga

Χαλαρά παντελόνια και μπλουζάκια, ψηλά αθλητικά παπούτσια, γάντια, προστασίες (σεξ, στήθος, κνήμες, δόντια) και ενδεχομένως κράνος.

Οι αισθήσεις του Krav Maga

Όταν έχω να με απελευθερώσει το ένστικτο της στένωσης ή φανταστείτε μια φυσική παρέλαση, έχω την αίσθηση ότι το σώμα μου έχει ανακτήσει την αρχική του ρόλο: να είναι το «όπλο» που μπορεί να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και ποιος ξέρει βρείτε τη σωστή απάντηση. Το γεγονός της απόκτησης απότομων αντανακλαστικών μου δίνει μια μεγάλη γαλήνη.

Η πρόοδος του Krav Maga

Μετά από μια ντουζίνα τάξεις, έχω κουραστεί από τη ροκ ατμόσφαιρα Ράμπο, άλλαξα κλαμπ και εκεί προχώρησα.

Εγγραφή σε ένα δωμάτιο καταλληλότητα όπου τα μαθήματα είναι πιο μαλακά, πιο διασκεδαστικά. Υπάρχουν τόσα κορίτσια όπως τα αγόρια.

Έτσι, αισθάνομαι πιο αποτελεσματική κατά τη διάρκεια των μαχών. Να βρω τον εαυτό μου στο έδαφος με ένα κορίτσι του μεγέθους μου μου δίδαξε πιο τεχνικά από το να χειριστεί ένα τύπο 80 κιλών. Μόλις έχετε την τεχνική, το βάρος του αντιπάλου δεν έχει σημασία.

Τα αποτελέσματα του Krav Maga

Σε έξι μήνες, με ρυθμό δύο τάξεων 1 ώρα 15 την εβδομάδα, Ι έχασε ένα μέγεθος και μετέτρεψε το λίπος μου στους μυς.

Από το πρωί, έχω την ενέργεια μιας μπαταρίας λιθίου, όλες οι μπαταρίες μου, αντοχή, δύναμη, ευελιξία, επαναφορτίζονται. Χάρη στις ασκήσεις κατάρτισης που έχουν σχεδιαστεί για να εργάζονται υπό άγχος και την αδρεναλίνη, δεν παίρνω τρελό πια.

Κοιμάμαι καλύτερα, αναπνέω καλύτερα. Ποτέ δεν ένιωσα καλύτερη μορφή.

Πού να κάνετε Krav Maga;

Όλα τα κλαμπ της Γαλλίας στο www.kravmaga-france.fr. Από 150 € την ετήσια συνδρομή.