idealen jean je predvsem žanr, ki ga postavlja vredna zadnjice in noge. Kavbojke, rezana vaši garderobi lahko nosite v vsaki situaciji za delo, ki je dan lepo vreme, dež, ko je eden je malo bluesa ali blow pep. Slim kavbojke, surovi jean, bledi kavbojke ali jeans 7/8, naš strokovnjak razloži vse o oblikah in barvah, ki jih lahko sprejme! Za vse boš vedel izberite popolno jean glede na vaše morfologija.

  • Kateri jeans naj izberejo, ko ste visoki?

Dobra novica je, da lahko postavite kakšno obliko kavbojk! klasične kavbojke, v prednostno surovo platno, poskuša se izogniti lahke kavbojke da se ne pojavi "prevelika".

  • Kakšne kavbojke naj izberejo, ko ste majhni?

slim fit ali a naravnost prileganje, to je idealno. Najbolje je, če so vaše kavbojke blizu telesa, za podaljša silhueto ! prevlečeno platno so raje prinesli nazaj malo svetlobe, visi.

  • Kakšne kavbojke naj izberejo, če imate okrogle stegna?

Jeans niso preveč jasni. Če ti je všeč oprane kavbojke, bledi del mora biti nujno spredaj in ne na strani, tako da se izboljša širina stegna. Izberite, če je mogoče, kavbojke z "poševnim" šivom. Zadnji hlače, ki so pomembnejši od spredaj, deportirana linija šiva daje iluzijo tanjše noge. Zelo koristna tehnika, ki ustvarja a popoln model jean za krog.

  • Kakšne kavbojke lahko izbirate, če imate ravno zadnjico?

Na trgu jeans ponuja blagovna znamka Salsa push-up kavbojke. Ja, ja. Stvar? V hrbtne žepe dodajte majhne nevidne blazinice.

V nasprotnem primeru bodite pozorni na prisotne šive, risba je lahko odločilna in ustvarite iluzijo zakrivljena zadnjica.

  • Kakšne kavbojke naj izberejo, ko imate piščančje zadnjice?

Pomembno je, da izberete kavbojke, ki ima "vilice" zelo dolgo (beri "jeans prenizek pas«), da bi se izognili pridobivanje pahne vratni izrez.

Hvala Jean-Hugues Dubo, tiskovni predstavnik in tiskovna služba PoulainProust