Ljubavna devica

Boste na majhnem oblaku. Dotaknite se sedmega nebesa ... Toliko vam povem, da tega poletja ne bi smeli pozabiti. Sreča, delitev, nežnost in sočutje bodo na srečanju.

Za mnoge izmed vas bo ključno obdobje, v katerem boste videli "velik skok". To bo vprašanje zakonske zveze, prihoda otroka, pridobitve nepremičnin. Kakorkoli že, boste navdušeni!

V konjugalni krizi

To bo pomemben čas, ki bo določil preostanek svojega razmerja. Močni planetarni pritoki bodo zasvetili vaše nebo. Pod takšno zaščito je odvisno od vas igrati in vašemu odnosu omogočiti drugo priložnost.

Če si zagotovite, da se znajdete, bo vaše stanje boljše. V nasprotnem primeru bodo zvezde vodile na drugo sentimentalno pot.

Enotna devica to poletje

Poleti se bomo srečali in našli ljubezen. Dajte si vse možnosti, da jo najdeš. Torej, kar koli se dogaja med počitnicami, reci "da" na izlete in vabila.

Postanite igralka svojega življenja in še posebej odprta za ljubezen. To je čudovito poletje, ki vas čaka, zato pričakujte, da boste živeli nekaj, kar bo spremenilo vaše življenje.

Pravi znak za Devico

Škorpijon ali Bull.

Da bi se izognili:

Rojen iz raka.

Spolnost za Devico

Bodi strast do kozoroga.

Dolgčas vas bo osvojil z Vodnarjem.

Ugodno obdobje

avgust